Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
♥ salam jumaat semua ♥
Friday, February 24, 2012 • 5:32 PM • 0 Buah Tangan

zayn malek - da famous one .
handsome x dia ? haha kat sekolah aku ade sorang tau muke sebutir
macam zayn malek . lu x caye go nd visit urself kayy . haha
budak 2 f4 nd kadet polis . baru nie aku jadi commander utk kadet polis . dia ade
laahh . haha . best dapat buli junior . wooo woo . harap tahun niee akan jadi
tahun lebih baik lagi untuk kadet polis . aku akn usaha lebih untuk
up kan lagi pasukan kadet polis smkpn :)
InsyaAllah ! KADET POLIS NO 1

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)