Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
Sunday, March 25, 2012 • 2:06 AM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum :') muncung itu penting bagi saya sebab dulu dia cakap dia suka saya buat
mulut macam itu . sebab itu sampai sekarang tradisi ini masih melekat dalam diri saya :')
i miss him alot ! nak share nge sape huh ? lagi aku mikir dia lagi buat aku rindu dia .
kayy kayy study elok elok . SPM SPM SPM ! besok kau orang sekolah kan ? warga SMKPN
tak sekolah sebab cuti peristiwa ! tapi class 5CM kena pergi sekolah pukul 9.3o
untuk mengecat class -.- haha . bye Assalamualaikum . tunggu text x sampai-2 . hmhh
k laa byebye

 GADISEMASA
♥   



The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)