Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
betul² rase kehilangan :'(
Tuesday, March 27, 2012 • 6:40 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum wbt semua (: aku harap kau orang semua sihat² belake kay . sejak breakdengan si dia . last text hari sabtu . 2 pun satu mesej je :( aku betul² rase kehilangan yang amat . aku down gila guys . what the hack kot ! and bile aku gi sekolah .tengok pulak muka yang seiras gila kot dengan dia buat aku rase YA ALLAH ! tak tahu nak kate ase :'( lot of missing him . okay aku akan try to control myself . aku akan anggap dia just my friend starting now :o he love me and u know what ? i love him to .. kay tak tahu nak cakap ape agi . done here -.- Assalamualaikum

♥GADISEMASA

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)