Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
class physics for da last one in holiday xD
Tuesday, March 13, 2012 • 4:19 PM • 0 Buah Tangan


♥ assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh readers ! sihat dok ? adik baby ijan ohh alhamdulillah sihat dah siket cuma susah siket makan . jangan susah gitu sayang makan . nanti nak makan ubat macam mane lu xmakan pape kan? kak mimie suka sangat dengar ijan dah okay siket . always pray for ur cure dear :') ijan tuu manje siket sebab 2 aku sayang sangat dia . haha . okay xd mase class physics 14/27 orang je datang . yang lain lesap ntahh ke mane ahu laa . holiday ke ? mood : jelous c|: okay ! nie class terakhir -.- ade orang nak bawak aku p jalan-2 ke ? boring duk umah ehh . hehe sape laa nak bawak aku kan :/ okay xd best sangat belajar physics sebab faham mungkin hehe . sebab cg hanariah yang ajar ekpong .jadi semangakk lalu (
♥) kan ?
cg 2 memang (Y) the best laa ! happy belajar dengan dia . cepat faham xD
okay laa peeps . may i go now ?nak tweeting plak .alohaii byee-2
Assalamualaikum
 GADISEMASA 

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)