Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
♥ she is my girl (Y) BFF c|:
Tuesday, March 13, 2012 • 7:50 PM • 0 Buah Tangan

♥Assalamualaikum wbt readers
this is nurul alyaa binti ahmad shukrima :') aka my bff sampai mati xoxo
aku sayang sangat dia.paling aku xdapat lupe ialah bile dia gelak besar !omg! best gile dengorr :p
kalau bende ye suke 2 dok kelakar pong aku pon nak golekgolek suke ke dia .she's amaizing ! macam dia selalu sebut kat orang bile kiteorang nak kutuk someone :o hahaha xd . kalau ade aku , ade lahh dia . kalu ade dia, ade lahh aku :p
bak kate nyee ' we together until death ' amacam ? awesome x? kayy-2 sayang kau love xoxo
Assalamualaikum
 GADISEMASA 

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)