Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
jelous la tengok xpression muka b yang serious time belaja ♥
Sunday, March 11, 2012 • 2:03 AM • 0 Buah Tangan


♥ ASSALAMUALAIKUM SEMUA :') kini bertemu lagi di blogger aku siaran seterusnyaa . wah wah ! macam wartawan dalam TV3 plak . kayy no annoying keyh :D kalau bace title aku kan .  bile aku tengok jee gambar nie cam jelous betol tengok xpression muka b yang serious amat time belaja . kalau aku -.- memang x ahh . ade je storyy yang buat aku gelak-2 time belaja . kiranyaa xpenah selalu serious bile belaja . haa ! dats waht we call ' sekolah SBP ' mesti korang pon jelous kan ? haha nieyy laa SPM CANDIDATES 2012 SBP :') wishh u ols GOODLUCK ! walaupun aku xkenal kawan-2 b but xpenah putus doakan semua yang ambik spm ve a goodluck :') .
nie mesti tgh buat presentation chemistry nie kan ? patot laa serious muke :D orang bujak macam too laa . target 9A+ INSYAALLAH . betol x b ? iloveyoumoreeeethaneverything ! mmuuuuahhhh :*
Assalamualaikum nd selamat malam . ciumpeluk kau semua
 GADISEMASA 

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)