Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
mix -.-
Monday, March 12, 2012 • 12:35 AM • 0 Buah Tangan


♥Assalamualaikum peeps !
act aku dah nak tido dahh nie . malas ase post tapi takot readers got bored read da same post kan :o
sebelum aku tido aku ade bagi funny pix kat atas too :P haha kelakar plak kan?
nak cakap nie . esok aku xdek class . nd bad news is IJAN xsihat . ijan tuu adik baby . hmhhh ~ risau plak .
takot jadi macam hari tuu . tapi mintak jauh laa semua tuu . baby , please take care of him kayy . jage pemakanan ijan .
kalau boleh please pujuk siket ijan suh makan . lu xmakan takot jadi mnde lain plak .
avoid makann ringan too kay :O Ya Allah please give cure to his brother . amin-2 ya rabbil alamin :(
k laa nak tido plak nie . lu aku xstart tido . means adik aku nie xtido laa . ekot kakak kangg :P HAHA
 klaa goodnight semua nd sleeptight :')
Assalamualaikum
 GADISEMASA 

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)