Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪still in no mood ♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪
Thursday, March 1, 2012 • 5:44 PM • 0 Buah Tangan

Dissapointed again -,-
Assalamualaikum ol my sweetie/hansem pie readers :) acc nie aku baru balik sekolah nie . lewat siket sebab mama hantar along g kerje dulu . orang keje laeng siket kang . imissher :'( along aku xsempat jee nk sembang nge along . adoyai -,- lu along ade umah . aku 2syen lahh . bile balik je along dah tido . then lu aku xdek 2syen along keje pulak ==' banyak eyy story nk share nge dia . hmm sejak 3 hari niee aku xd mood gile lahh . g sekolah pong xd semangat langsung kot . mama perasan the asking me '' bakpe angah ? ade masalah ke ? , story laa ke mama '' haaa , macam tuu lahh mama tanye aku :( hmm nd i said '' xd pape laa mama , tapi ase serabut sangat. semua yang angah buat macam ade yang x kene '' :( OHMG ! this ol because of im officially not stop thinking of u MZIBMZ ! why u ignore my text nd kol ? okay syg tau b exam but sekurang kurangnyeee just give me text or something lu xnk text ponn kan :/ im worried acc bukan mikir something silly pon . okay aku akan tunggu utk malam niee sebab dia abes dh exam hari niee . kalau xtext gak sajenyee ahh or mayb aku emo sangat kot . rilex mimie-,- b xpenah camniee . sokay :') for his future i 'll hang on ..
just wait for my post tonight kay .
to be continue :) cium peluk

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)