Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
Ya Allah . please give cure to IJAN :( ♥
Monday, March 12, 2012 • 7:42 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum readers -.- eh ijan xsihat lagi . baby cakap macam tuu jee . xnampak  sihat pon :/
xd bawak ijan p klinik then xahu laa doc cakap ape kat aboh :'( act im really pity on him sebab hari tuu dah sakit daa . masuk wad lagi . xnak laa jadi cam tu dah . aku bukan ape . ase cam sedih gile . bukan kate sedih sebab adik baby tapi aku dah anggap ijan macam adik aku sendiri . mase aku nak balik umah hari tu . he begging me not to back home hari tuu . sedih sangat mase nak balik hari tuu sebab kejap je boleh luang mase nge ijan . kalu boleh cuti nie nak jupe sangat dyeorang semua . kak ghah,achik,ipan,ijan,ieman nd my lover ones -baby . tapi kalau ade rezeki InsyaAllah Taala . .aku pon dah habes class nie . tunggu ade time je nak jupe dyeorang . best ahh lu ade trans . senang siket na jupe dyeorang kan macam kak ghah . hmhh kak mimie doakan ikan cepat sembuh yee . jangan cuai makan ubat macam baby :) jangan makan makanan ringan ey . jangan lupe makan . perut kosong lahh tuu sebab tu sakit perut tu . kak mimie sayang ijan sangat :) Assalamualaikum

 GADISEMASA 

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)