Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
❥KEM-SPM-2012❥
Friday, April 20, 2012 • 1:20 AM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum wbt peeps ! next post telah bersambung hihi . KEM SPM  telah bermula . i'm sorry for all yang text aku nd pape lah kalau aku tak respond . aku busy siket sejakl akhir-akhir nie sebab kem ade pagi,petang and also weekend . but alhamdulillah ade jugak kem . dengan kem boleh jugak improve kita kepada yang lebih baik . dah start dalam 3 weeks gituu lah . lame dah start sebenarnyee . sorry lame tak update eyy :-) kem so far okay . best jugak sebab ade fasilitator dari luar . cikgu pakar lah . best ah tapi penat ah siket . balik petang-2 then malam sambung plak dengan tution tapi takpelah penat pun tahun nieyy je kot kan ? SPM itu penting :') wish me LUCK keyh . thankyou peeps ! aku nak buat parents aku rase berbaloi atas pengorbanan dieorang selama ini . will make mama and papa cry on my success . InsyaAllah .
Assalamualaikum
❥GADISEMASA



The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)