Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
Tuesday, May 1, 2012 • 4:26 PM • 0 Buah Tangan

♥ade orang cakap senyuman saya manis auww :)
Assalamualaikum . sorry lama tak update post . act mama aku keep lappy nie . that why aku susah nak onl and so on :/ but it's sokay . its not make burden on me :) sejak semenjak ni ohh i'm so estatic peeps . do u know why ? hihi ade lahh tuu . hari tuu aku pergi library study lk dengan classmates aku . balik tuu shida kol and cakap nak ambik aku then pergi jalan-2 . okay aku pon siap-2 then kami pergi naik kereta round-2 terengganu with mek nani , nisa and shida . naik kereta bos . congrets ah for my sayang(shida) sebab jumaat nie dia akan pergi test jpj kereta . huhu tak susah ahh lu nak hang nanti kan . haha -.- aku happy dapat jupe sayang aku (shida) sebab dah lame dah tak jupe makcik tuu haha . dapat share pape masalah dengan dia bila dah jupe tuuu . asyik gelak-2 paceroh . haha then gi lepak pata . balik-2 kul 7 lebih cam tuu lahh :) then malam tuu shida kol sebab kiteorang plan nak pergi tengok teater dekat ISTANABUDAYA :) ingat ke mama nak pergi tengok tapi mama tak nak pergi pulak sebab besok adik sekolah ye ahh takut adik tak cukup tido kan . then aku dengan adik aku pergi dengan shida nd mek nani also adik adik shida . teater about indera dewa and dewa indera . fuhhhh ! sejuk gila kot duduk dalam hall tuu . happy sangat . tengok teater sambil text dia - dia ? siapa ? haha ade lerrr tuu . then aku ajak dia mai . then (buzz!hp bergetar) then(1 new messenger) aku bukak then baca . dia dah sampai . then aku cakap ahh kat shida aku nak keluar jap sebab shida dah tahu who gonna coming to see me :-D haha . aku pun ajak ahh dia masuk tengok teater . then dalam kul 12 . teater tuu dah tamat :( kejap sangat lahh . aishh ! haha . so balik lahh . thanks dear . i'm soo happy that night :) wallahhhhh ! i'm ot dulu peeps ! cium peluk semua :*

Assalamualaikum
♥GADISEMASA

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)