Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
Friday, May 25, 2012 • 6:20 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum cinta .ohsem ! aku ada , kau ada ? tade lagii cinta yang melekat kat hati aku nie . i'm still waiting for him but sampai bila ? i'm giving up . okay how your holiday peeps ? mesti dah start b'holiday kan ? aku ade class for two day . besok and lusa . ahaha macam sekolah lah kiranyaa :-P hmhh so dah start cuti for 2 weeks . nanti bulan start jee bulan 6 aku off terengganu to KL :) for 1 weeks . lame kan ? hmhh yelah get ready for along lah . sia akan melanjutkan studynyee ke KLMU. hope you get well and comfortable there soon okay along :) nanti sunyii lah sebab tade teman bergaduh haha -.- cuti nie ! cuti ! cuti ! kenapa dia masih tak text aku ? benci sangat ke dia kat aku ? aku buat salah ape kat dia ? aku kacau hidup dia ke ? Ya Allah egooo nyeee dia sampai tak text aku langsung ! kawan ape macam tuu haaa zakri ikhwan ? this is what we called FRIEND ? aku terasa hati sangat dengan dia . selagi aku mampu bersabar . aku akan bersabar . i don't want banana friut two times ! aku dah serikk dengan perangai dia yang masih tak berubah ubah . jangan sampai aku tawar hati kat dia . aku dah banyak berkorban dengan dia . you know what zakri ikhwan ? i already rejected him semata mata kerana awak ! u know what haaa ! ARGHHHHHH ! IHATEYOU !

Assalamualaikum
 ♥GADISEMASA 

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)