Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
Alhamdulillah.done berbuka puasa.anda ?
Sunday, July 29, 2012 • 8:23 PM • 0 Buah Tangan

Assalamulaikum people.syukur alhamdulillah Allah swt still bagi kesempatan untuk kita meneruskan puasa kita until now.aku kena kuatkan semangat post everything happened in my life untuk kau orang semua because its all for you too :') hari nie aku berbuka nasi putih plus everything.a complete table.sayur,daging,ayam,air macam-2 jenis.fuh! sedap em :) kiranya dah complete laa piramid makanan aku.lol.sorry tak dapat nak snap makanan tadi sebab tak sempat duduk kat meja lagi dah azan.haru biru di buatnya.tapi kalau anda mengalami situasi begini.sila laa utamakn minum air bila waktu berbuka dah masuk sebab tak baik melambat lambatkan berbuka puasa tapi kalau sahur tapelaa. lagi dialu alukan lagi .kayy see you guys in the next post .HUGGGGG KISSSSS :*

Assalamualaikum, GADISEMASA

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)