Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
KHAMIS ♥ BERBUKA PUASA BERSAMA LΣ'GIRLFRIENDS - MING STAR HOTEL
Sunday, July 29, 2012 • 9:06 PM • 0 Buah Tangan
















Assalamualaikum.sorry late post.khamis bari nie aku berbuka puasa bersama GIRLFRIENDS at Ming Star Hotel.kalau kau orang cakap anak orang kaya je macam situ,silap besar laaa.hihi ordinary being laa kawan :) kalau nak makan kat situ ,jangan lupa kena booked dulu tau.aku berbuka puasa bersama SHIDA|MIYA|NANY|ANIS|CHEMEKK|MIRO|POKJAT.kami makan secara buffeettttt la.kalau tak rugi laa.makanan kat situ i give you 4 and half star.macam-2 buleh makan.before kami move on ming star hotel.kami pergi tanjung dulu sementara menunggu dia orang hidang makanan untuk kami.so we photoshoot for our memories.sayang gila aku kat kawan-2 aku nih.then pergi ke sane, and ambik makanan masing-2 as much as you want to.then sharp ! kakak tuh umumkan dah masuk waktu berbuka.then, kebetulan pulak jumpa pengetua lama kiteorang before pengetua Haji Hashim.dia bawak se family and nampak macam kakitangan kerja sekali dengan dia.pengetua cakap baru dua hari tinggal, dah besar-2 lake dah.lol.padahal dah 2 years tinggal kami :') pass makan tuh, kami menunaikan solat sunat terawih di masjid putih.sempat 8 rakaat je buat :) then pergi bistro.lepak minum jap until 11.3o p.m then shida pun hantar balik laa sorang-2 :) ILOVEYOU YOU GUYS :*

GADISEMASA

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)