Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK 2012 ♥
Friday, July 27, 2012 • 12:57 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum my friends known muslims :') apa khabar semua ? hows your ramadhan ?  first,wish you guys HAPPY RAMADHAN.harap puasa tahun nie lebih baik dari sebelumnya okayy.kau orang puasa dok eh ? haha.sorry sebab lame aku tak post something .agak-2 nyaa dah berabuk dah blog aku neh kan.and sorry late wishes to all of you okay.heeee next post neh -----> banyak nak story ehh . banyak GILA ! haha

♥ GADISEMASA
♥  


The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)