Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
• 9 days left •
Friday, August 10, 2012 • 1:42 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum wahai makhluk Allah ;) sihat belaka ? lame dah dok updata blog eh.kadang malas ekpung.tapi kalau di baca balik post kita rasa macam rindu pulak kan -.-'' so di sini saya merajinkan diri update blog saya yang tidak seberapa ini yee :) eh pejam celik pejam celik, 9 hari lagi mau RAYA!hoorayyy! this year calendar dalam bilik aku ''clean and clear'' sebab tkde pun nak count puasa seperti tahun yang sebelum ini laa XD awesome kan.puasa punya laa puasa.tak sedar pun raya hampir menjelma *sambil nyanyi lagu bila raya menjelma by DSN heeee ;) sekarang nih pun family aku tengah busy buat kuih raya kat dapur while aku skip kan diri rehat jap.memang pandai sungguh nenek aku buat kuih raya.patut laa arwah tokki aku kenang.auwwww ;) harap arwah tokki aku tenang kat sana seperti mana arwah tokki aku belah arwah papa nd arwah papa.InsyaAllah Taala.sekarang kuih raya yang di buat oleh sendiri tart nanas,kuih kacang nd kuih makmur.sedap kan kan kan ? hihi.tapi still kene tempah yang lain jugak.kalu dok tempah memang dok sah laaa.OHHMAIALLAH aku dok ingat nak snap photo kuih raya yang sedang mengembang dalam oven.hurm sorry this post aku dkleh post kuih raya :) * eh sudah snap. see it people !

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)