Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
trial :') InsyaAllah
Saturday, August 25, 2012 • 6:35 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum tweepss :') hah hah bagi aku eid was over and trial gonna start! Fuh trial ?? Are you ready for that guys ? Raya punyaa laa semangat bagai the bila trial,haha Allah sahaja yang tahu.now rendang aku ialah buku sahaja laa.yeke ? Lol :) yaa2 laaa.sekarang nie aku stay rumah julia sebab family aku off terengganu to kl sebab hantar kakak aku pergi belajar lah pulak.klmu tak boleh bagi cuti banyak2 nanti masyarakat lain naik toncang -.- haha yedok awok eh ? Saya pun jealous okay.malam tadi mama hantar aku rumah julia.then pagi tadi diaorang dah gerak subuh2 hari.yelaa kan,takut trap in jam laa kan.orang dah pakai mai balik belaka dah.memang jam jalan ouh.papa dah janji nak hantar along and he had done his promises and I'm upsate bahhhh :( trial punya pasal laa nih.duit raya nak di habis kan di kl pun tade chance.tape laa think positif, trial kan.tak lama lagi spm laa plak nyaaa --'' dup dup dup dup *jantung gugur.pagi tadi ada camp bm.besok tak exam lagi.lusa exam dah so malam nie rushing gilaa laa aku and julia sampai tak tidur kot tapi CAPITAL Z dah ingat kan aku before tadi before dia balik hostel.katanyaa study2 jugak, jangan lupa jaga diri dan jangan tak tido pulak :) heee dia dah tahu jenis aku eh.lu study, confirm senggggkangggg mataaaa :') heee I'll care of myself.same goes to you okayy :*

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)