Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN PEOPLE :)
Saturday, August 18, 2012 • 5:33 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum.hah kan dah cakap.pejam celik pejam celik *jangan pejam dok celik-2 sudah :) cakap ape ? --'' RAYA of course.duduknya bersimpul di sini, aku noor syazwanie syamimie Mazelan ingin memohon seribu kemaafan for all my bad.biasa lah manusia kan ? sering melakukan kesilapan.aku juga tidak terkecuali.raya nie pun aku ada azam baru.nak lupa yang lama and starting with new book.InsyaAllah.memandang kan SPM pun nak dekat dah kan ;) kayy laa.nak pergi bandar.beli pape yang patut.heuw heuw.love and hug ;*

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)