Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
camping of KELANA H! :)
Saturday, April 13, 2013 • 6:45 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum wbt people! now i'm freaking tired sebab baru je balik dari camping dekat telaga batin of kelana H trip for 3 days 2 night. Dieorang sporting gile. this is not the first time aku join kelana H. second time maybee. bila dah join kelana H officially yang di iktiraf dari jabatan pendidikan negeri terengganu, tak boleh buat acuh tak acuh je kalau ada ape ape program. but this moment like hell sebab tak best pun! actually kami kelana H this time kena jaga budak-budak sekolah menengah ape entah. perangai dieorang cuma Allah je yang tahu. Nakal sesangaaaaaaat! lelaki perempuan semua nye same je! Uurgh! so sabar jelah. yang budak-budak lelaki nie pantang je nampak aku, panggil sayang ku lah, ape lah. Adooiiiii. takde respect langsung. yang ade tu ade lah. kalau yang takde, habis perkataan mencarut keluar dari mulut dieorang. short post is semalam malam kebudayaan. Aku ingat ke fun lah sebab mase camp yang lepas best gileeeeeeee kot malam kebudayaan sieorang sampai erekkk kul 12 setengah gitu. semalam malam kebudayaan langsung tak menjadi. semua persembahan teruk sangat dari dieorang. tak sporting langsung! all the same! Aku, along, shida, kak emy, julia, kak ya suppost to be juri for lastnight. aku pun nak tidur dah atas meja bile tengok persembahan dieorang. musical dari semangat terus masuk restroom. akhir katanya suck je malam tu! then, ade lah moment nyee, ketua komanden putuskan persembanhan malam tu OUT! semua budak-budak mase tu muke bersalah sebab perangai dieorang mase tu hanya Allah yang tahu. aku pun naik meluat kot. lepas malam kebudayaaan, around pukul 2 kami KELANA H buat bbq pari and ayam. perghhh! dah lah mase tu lapar tahap gaban. so, tibai je ape yang ada. and lastly, walaupun jage budak nakal tapi kelana H make me feel this camp trip berguna and fun! loveyouguysssssssssss! free hug!

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)