Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
MZIBMZ be reader of my blog :OO
Friday, February 10, 2012 • 2:25 PM • 0 Buah Tangan



 ASSALAMUALAIKUM 
up to my title kat atas hmm . . xsangke plak capital Z bace aku punye blog .
lagi pon blog aku niey kirenye private jugak laa sbb bkn senang-2 orang boleh dpt
link blog aku . semalam capital z kejut aku tdo sbb smlm aku tido awal lam kul 11 pm kot :)
kesian plak b tgu aku reply msj but im already sleep .sorry yee b ? hmm..
egt ke smlm xjadi text
 sbb b kate b merentas desa kan . takut b penat je ,hmm tapi smlm
kiteorang on call dari kul 12-2 kot . nasib bek b text call aku , lu x . . xkejut ahh aku dri tido.
then , b tanye aku smlm . aku marah ke bile b webcam nge girl (shida) adoii =='
t'kejut jugak bile b tanye g2 . yeap ! acc of course im mad because sebut WEBCAM means c2c kot .
semua girl marah bile bf dye got webcam with another girl :/ by da way , same laa nge aku .
sedih kot bile on muka buku b . tgk kat text ade webcam nge budak too .
sorry laa b , sbb keepin it as secret . syg xnk b rase terkongkong nge syg .
mmg laa bg b macam okay . for me mcm kongkong b kot . yeap , acc memang jeleous .
tp bile tnye budak 2 (shida) . . dye jwb mcm 'kurang ajr' kott . ya Allah !
soryy aku xsuke laa . webcam tgh-2 mlm . hmm , pass too ade ke patot budak 2 buat status pas aku tnye
dia webcm nge b . .

status :
budak 2 ( ade bukti ke cakap aku ade fair nge bf dia .kepada yang terasa. )

tengok ah status budak immatured niey .
bukti ?? dis bt status mcm too npk sgt mcm dia ade fair sungguh-2 nge b .
adoyaiiii ==' aku xpenah pun terniat tuduh-2 orang eyy . tp bile jd cm nie too bt aku
jadi marah laa plak .
dye pandai bt status ' aku xsuke bile orang call/msj/cakap/tengok nd bla bla bla dgn dia '
pandai nyeee bt status g2 tapi ade dia mikir perasaan orang lain bile
webcam nge bf orang . ade kerr ?!! aku xsuke orang mcm too .
2 orang cakap sediakan payung sebelum hujan . b'jaga-2 bile baik nge orang .
selagi orang baik nge aku , 1000x aku baik nge dia .
bila dia bt aku sakit hati , aku dah x paling belakang daa . . soryy to say .
aku dh maafkan dia tp bile dia chat aku mcm kurang ajar je .
soryy lahh immatured , ll not give u chance anymoree :OO . .

sincerely from my inner heart ,

muhammadzakrikhwansayapunyeeokayy:)



The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)