Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
mood : undefined +_+
Wednesday, March 14, 2012 • 1:59 PM • 0 Buah Tangan

Assalamualaikum wbt semua (: sebenarnya dah tak larat and malas nak senyum dah .
honestly aku cakap b dah lain sekarang. astargfirullah 3x ! sebenarnya aku kene banyak b'istighfar sebab takut terlampau emo dalam blog nie . aku nak post semua dalam nie because blogspot aku nie act macam diary aku . semua perasaan aku , aku luah kat sini. aku tetap akan panggil blog nie as my sweety diary walaupun kauorang bace :') i dont really mind . lagi ramai yang leave a footstep kat sini , lagi aku suka x) Ya Allah give me strange to thru ol dis . sekarang nie aku dapat rase b dah berubah sejak b buat senyap kat asrama 2 . yaa ! i'm still have got no answer why he did to me like this -.- aku benci kalau kalau orang buat kat aku macam 2 with no reason . may i starting ? i love you with my owner/ inner/fully heart ! and i hope you so but u act like --'' aku xtahu ini perasaan aku saje or what ! whatever -,- kalau ade manusia yang nak annoying aku or what ! please out ! stay away from me ! i hate haters ! xd aku onlmuka buku then lame-2 duk onl . aku pon macam nak tengok kat 'RELATIONSHIP' ! kay finally ! aku relationship sorang ! what the hack ! kalau ye pun b tak nak relationship , just told me and i can change up my status :o nie nape perlu ke aku relationship sorang ? ==' sekurang kurang nye cakap laa . . u really make me feel alone right now -.- kalau nak cakap b silap t'tekan ke ape . . hmhh xd mase along kol b , cakap nanti bagitahu . bagitahu ape lagi huh ? nak cakap reason , xcakap-2 . kalu orang tnye aku b berubah macam mane kan . only aku je tahu . so please keep ur mouth shut okay !
Assalamualaikum

♥ GADISEMASA 

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)