Dashboard | +Follow
♥My Secret Online♥
Istanbul.Aku.Datang !
Monday, December 3, 2012 • 2:29 PM • 0 Buah Tangan

 Assalamualaikum wbt semua :) 8000 km mencari cinta <3 ! Auch soo sweet.like chocolakk. lewls.nak share dengan kauorang semua lah kan. semalam aku dah tengok movie Istanbul Aku Datang. Ohhmaii i'm so feeling when watched that. effing feeling untill nw.lewls.rasa macam nak ve a marriage dekat INSTANBUL laah pulee.haha.berangan laah kau nie mimie.tersangat kuat 'khayalan' kan .Lisa Surihani look origanally gourgoues and lawa gilaa dalam semua jenis cerita.dalam movie nie rambut lisa surihani macam short and too much curly.but I love that enough okayy.Lisa dalam whatever movie she always look beautiful in her way like me.Yeah ! ofcourse. sekali lagi perasan.Eh 'sekali lagi' ? lisa pun ade acting dalam cerita 'lagi sekali' nie kan. haha.Tak nak cerita panjang sekarang.nak tunjuk gambar movie nie pulakkk. Enjoy the watch :) XOXO D !









Err :) howwwwwww ? is't awesoooooommeeeeee movie ? go ! get this hurrrrrrrryyyyyyyyy ! Assalamualaikum.

The Hijabi Girl~
Lap kaki dulu sebelum masuk!
Assalamualaikum WizardsLove! Nama yang parents aku bagi panjang.tetapi apabila diringkaskan menjadi 'MIMIE'.So call me maybe.17 teen.proud to be Malaysian girl xx ;) and i'm bb' user.Do follow my twitter and blog aku yang tak seberapa nie okay.Heart ? keep telling i'm single but not avaiblable ♥ Thanks xoxo D!




CINTA AWAL DAN AKHIR
Selamat Hari Raya 2012


One BIG family.Not really big but enough to say 'cheersss'

KANDUNGAN BUKU HIDUP AKU


Hati saya telah di kidnapped
cinta tidak boleh ditukar ganti macam 'spender'


Here me again. this is real me :) i love wearing hijabi.All i do just for the sake of Allah swt.Ameen ;).Alhamdulillah saya sudah melaksanakn satu kewajipab yang wajib di ikuti dalam Islam.
In Shaa الله Bakal Imamku AMINIKHWAN
He's my prince and also my loveboo.Dear Girls, back off please :3


Assalamualaikum wbt and salam sejahtera for non muslims :) I don't care what people say, i'm in love with you.Dia jaga saya, saya jaga dia.menuju ke jalan yang diredhai الله swt.Harap dia lah yang menjadi cinta yang halal dunia akhirat buat saya.Saya bukanlah secantik sebaik sesuci selembut Siti Khadijah tetapi saya cuba untuk menjadi baik kepada dia dan semua orang and especially for my love ones ALLAH SWT TAALA! :)